Magyar Kórházszövetség XXVIII. Kongresszus

Kórházvezetők, klinikusok, ápolók és gazdasági munkatársak, egészségpolitikusok, hatósági alkalmazottak, beszállítók, médiamunkások, betegszervezeti képviselők vannak, vagyunk együtt ilyenkor. A három napba sok jó beszélgetés, szakmai, kulturális és társasági percek, órák, sőt, akár üzleti tárgyalás is belefér. Mégis mindig úgy érzem, hogy még sokakkal jó lett volna még több időt tölteni, túlságosan gyorsan elröpült ez a kitüntetett idő. Az előadások közül is nehéz válogatni, hiszen több helyszínen, nagyon változatos témákban folynak az eszmecserék. A kimaradt és hiányzó élmények jelzik a megéltek értékét: éppen azért fontos ez az intenzív három nap, mert minden perce kamatostul megtérül. Mennyit kellene máskor szervezni és utazni mindazért, amit itt egy helyen kaphatunk meg!
 
Szeretettel hívunk mindenkit, aki a kórházi világban él vagy azzal kapcsolatban áll, hogy legyünk 2016 március másodikától negyedikéig újra együtt Siófokon! Talán furcsa a tavasz eleji időpont: ennek oka, hogy jogszabályi kötelezettség miatt a Közgyűlésünknek már ekkor meg kell választania az új tisztségviselőket. Az időzítés előnye lehet ugyanakkor, hogy ilyenkor még kevesebb az egyéb elfoglaltság, így nem kell más programról lemondani a kongresszusunk miatt. Március elején ritkán jutunk le a Balaton partjára, egy közös tavaszvárás is izgalmas, kíváncsisággal és nyitottsággal színes napokat hozhat.
Letelik a hároméves elnöki ciklus, új elnökséget és elnököt választunk a konferencia nyitónapján. Kérem, hogy már most úgy készüljünk, hogy március másodikára minden tagkórház képviselője érjen Siófokra, mert az új szabályok miatt sokan kellünk az érvényes választáshoz. Van még néhány hónapunk: keressük a legalkalmasabb jelölteket vezetőinknek, hiszen a kórházügy képviselete ma időszerűbb és összetettebb, mint valaha, és egyáltalán nem mindegy, hogy kinek a kezében van, illetve hogyan működünk együtt.
 
Találkozzunk tehát március másodikán, szerdán reggel Siófokon az Azúr Hotelben!
Dr. Velkey György
elnök
 
 
Szemelvények a Kongresszushoz kapcsolódó konferencia témáiból
 
Gyógyszerügyek, dietetika, kórházélelmezés
A pszichiátriai ellátás helyzete
2007-2014-es uniós ciklus beruházásainak átfogó értékelése
E-health
Prehospitalis sürgősség, mentés, betegszállítás
Az egyetemi klinikák szerepe a betegellátásban
Az egészségügyi dolgozók helyzete és szerepe az ellátásban
A szakorvosképzés átalakításának tapasztalatai
Beteg igények a kórházi ellátásban
Térítéses betegellátás
Kincstár, számvitel
Határon túli magyar orvosok, ápolók és betegek
Betegbiztonság

 

Rendezvénynaptár
Elérhetőségeink
Cím:
2040 Budaörs, Virág utca 12.
Tel.:
+36 23 804 030
Fax:
+36 23 804 031
Ajánlatkérés >>
Írjon nekünk emailt >>