Cégünkről

A cég alapítása: 
A BLUEMED Kft-ét 2008. december 04-én alapította egy magánszemély, jelenlegi tulajdonosi szerkezete 2014. április 29-én jött létre.  A cég ügyvezetői Breznai András és Pápai Viktória. 
 
Tevékenysége:
A BLUEMED Kft. 2014. januárjában vette át a HUN-MED Kft.-től a PHILIPS MEDICAL SYSTEMS, Hollandia orvosi műszer gyártó, humán orvosi ultrahang diagnosztikai készülékeinek képviseletét, magyarországi forgalmazását és szervizelését teljes dolgozói létszámmal. (A HUN-MED Kft. 1991-től forgalmazta a Philips (ATL) ultrahang készülékeket). 
A Philips ultrahang diagnosztikai készülékek magyarországi piaci részesedése kb. 30 %-os, ami tekintettel a piaci szereplők nagy számára, kifejezetten jó eredménynek mondható. A különböző klinikai szegmenseken belül a kardiológiai és radiológiai szakterület az erősségünk.
 
A BLUEMED Kft. az ultrahang diagnosztikai készülékekből Magyarországon saját bemutató készülékekkel rendelkezik, illetve a szervizelési idő áthidalására is biztosítunk korlátozott számú készüléket ideiglenes jelleggel, annak érdekében, hogy ügyfeleinknél biztosítva legyen a készülékekkel végzett folyamatos, zökkenőmentes egészségügyi szolgáltatás.
 
Személyi állomány:
Jelenleg a BLUEMED Kft.-nek 9 munkatársa van. Az Ügyvezetők mellett, akik egyúttal   a termék képviselők (értékesítők) munkáját is végzik, 3 a PHILIPS MEDICAL SYSTEMS által, gyári tanfolyamokon kiképzett szervizmérnök dolgozik. 2 értékesítő munkatárs kifejezetten a magán piaci szegmenssel, illetve a kisebb kategóriájú készülékek értékesítésével foglalkozik. A fenti 6 munkatárs munkáját 1 adminisztratív munkaerő, az irodavezető segíti.

 

Rendezvénynaptár
Elérhetőségeink
Cím:
2040 Budaörs, Virág utca 12.
Tel.:
+36 23 804 030
Fax:
+36 23 804 031
Ajánlatkérés >>
Írjon nekünk emailt >>