Ugrás az oldal tartalmára
MR

Ingenia Ambition 1.5T X

Ingenia Ambition 1.5T X

Ingenia Ambition 1.5T X

Az Ingenia Ambition 1.5 Tesla mágnes az MR technológia új generációja. Összefogja a sikeres MR rendszerek legfontosabb aspektusait.

Soha jobb alkalom a héliummentes MR vizsgálatokra való áttérésre.

Kíváncsi arra, hogyan lehet kiszámíthatóbbá, produktívabbá és költséghatékonyabbá tenni az MR szolgáltatásait? A héliummentes MR vizsgálatok jelentik az utat a jövőbe. A hélium véges erőforrás, ami további komplexitást és kiszámíthatatlanságot eredményezhet az MR vizsgálatok és a költségvetéseik terén. Ezért fejlesztettük ki a forradalmi BlueSeal mágnest. Évtizedes innováció eredményeként összesen hét liter folyékony héliummal működik a szokásos 1500 liter helyett. Az Ingenia Ambition 1.5T kiváló minőségű vizsgálatot, megbízható teljesítményt és könnyű elhelyezést biztosít. 

Gyorsítsa fel az MRI vizsgálatokat a Philips Compressed SENSE segítségével. Ez az áttörést hozó gyorsítási módszer lerövidíti az egyes MRI szekvenciákat és a teljes MRI vizsgálatokat.

Mi az a Compressed SENSE? Ez a Philips tömörített érzékelés elvének implementálása, s ötvözi azt az iparág vezető párhuzamos képalkotó módszerével, a dS SENSE-szel. A tömörített érzékelés olyan jelfeldolgozási módszer, amely arra épül, hogy a jelek redundáns információkat tartalmaznak. Az MR-ben ezt a módszert erősen alulmintázott adatokból (k-térben) történő teljes kép rekonstrukciójára használják, miközben gyakorlatilag azonos képminőséget tartanak fenn.

A Compressed SENSE használatával nyerhető idő lehetővé teszi, hogy Ön egyszerre növelje a produktivitást és a diagnosztikai konfidenciát, valamint fokozza a betegek kényelmét.

Termék adatlap Ajánlatkérés