Ugrás az oldal tartalmára
Röntgenek

DigitalDiagnost C90

DigitalDiagnost C90

DigitalDiagnost C90

Mennyezetre szerelt digitális röntgen megoldások 

A CombiDiagnost R90 egy távvezérelt fluoroszkópiás rendszer csúcskategóriás digitális felvételizővel kombinálva, amelynek célja, hogy költséghatékony módon javítsa a helyiség kihasználtságát. A teljesen digitális munkafolyamat, a UNIQUE képminőség és a kiváló dóziskezelés teszi a sokoldalú rendszert alkalmassá a vizsgálatok széles skálájára.

A rendszer lehetővé teszi, hogy naponta több beteget nézzen meg, és lerövidítse a betegek várakozási idejét azáltal, hogy csökkenti a diagnózis felállításához szükséges időt az innovatív eszközöknek köszönhetően, amelyek elősegítik a munkafolyamat hatékonyságát. A DigitalDiagnost C90 élőképes fejkamerája, sokoldalú helyiségkonfigurációi és vizsgálat-automatizálási technológiái mind segítenek a betegek kiemelkedő kezelési eredményeinek biztosításában.

A DigitalDiagnost rugalmasságot kínál a konfiguráció testre szabása tekintetében, hogy megfeleljen a létesítmény egyedi pénzügyi és klinikai igényeinek. A DigitalDiagnost C90 többféle detektor opciót és funkciót kínál, például a SkyPlate detektor megosztását. Használjon egyetlen érzékelőt több kompatibilis Philips DR helyiségben. 

Termék adatlap Ajánlatkérés

Kapcsolódó terméktájékoztatók