Vizsgálófej javítás

Azáltal, hogy a kisebb hibákat (törésgátló szakadása, gumilencse hólyagosodása) időben javíttatják, számos költséget takaríthatnak meg:
 • a vizsgálófej állapota nem romlik, illetve elkerülhető egy javíthatatlan állapot
 • a vizsgálat minősége ismét megfelelő lesz
Jó azt is tudni, hogy abban az esetben is van megoldás, ha a fej kristályhibás, illetve a kábel sérült vagy szakadt. Hogy átláthatóbb legyen a felkínált folyamat, alábbiakban kategorizáltuk a javítandó vizsgálófejeket:
 1. TotalRepair – garantált javítás bármilyen hibára
 • ezen vizsgálófejeknél, bármilyen hiba esetén, javítjuk a fejet, illetve áthidaló vizsgálófejet tudunk biztosítani. Amennyiben ez megfelel, a javítás áráért Önöknél maradhat az áthidaló vizsgálófej, 6 hónap garanciával a teljes eszközre. Amennyiben a javítást választják, úgy a javításokra vállalunk 6 hónap garanciát.
 1. Részben javítható vizsgálófejek
 • ezek olyan vizsgálófejek, melyeknek cask egyes hibáit tudjuk javítani. Ezért az elküldött bevizsgálási lapon feltüntetett hiba alapján jelezzük, hogy a fej javítható-e vagy sem.
 1. Eddig még nem javított hibák, de reális esélye van a javításnak
 • Mivel a fő cé azl, hogy a vizsgálófejet megjavítsuk, ezért ilyen esetekben, az Önök beleegyezésével megpróbáljuk megjavítani a vizsgálófejet. Nem garantáljuk a sikert, de – egy használhatatlan vizsgálófej esetében – nem keletkezik nagyobb kár, mint ami már úgyis volt. Ebben az esetben kizárólag csak sikeres javítás esetében kell bármilyen vizsgálati, illetve javítási díjat fizetni.
 1. Javíthatatlan vizsgálófejek
 • Ezek olyan vizsgálófejek, amelyek esetében a szervíz esélyt sem lát a javításra. Sajnos van ilyen is, ellenben megpróbálunk a legjobb áron egy bevizsgált, demo vagy új vizsgálófejet biztosítani.
A javítási folyamat a következők szerint történik:
 1. A kitöltött bevizsgálási megrendelő (kattintson a letöltéshez) alapján visszajelzünk, hogy melyik javítási kategóriába tartozik a leírt hibajelenség az adott fejtípus esetében
 2. A megadott szállítási időablakokban leszállítjuk az áthidaló vizsgálófejet
 3. A megadott időablakban elszállítjuk a hibás vizsgálófejet
 4. Legkésőbb két héten belül küldjük a javítási árajánlatot
 5. Az ajánlat elfogadása után legkésőbb két héten belül szállítjuk a megjavított vizsgálófejet

 

Hibabejelentéshez kattintson ide!

Rendezvénynaptár
Elérhetőségeink
Cím:
2040 Budaörs, Virág utca 12.
Tel.:
+36 23 804 030
Fax:
+36 23 804 031
Ajánlatkérés >>
Írjon nekünk emailt >>