Ugrás az oldal tartalmára
DIAGNOSZTIKAI NAGYBERENDEZÉSEK

Angiográfiás berendezések

Együtt valódi változást hozhatunk a minimál invazív kezelésekben, hogy javuljanak a betegeknél elért eredmények, és hogy életeket mentsünk. Képvezérelt terápiás rendszereinkkel arra törekszünk, hogy elhárítsuk a biztonságosabb, hatékonyabb és reprodukálhatóbb kezelések előtt álló akadályokat, releváns klinikai értéket nyújtva ott, ahol a legnagyobb szükség van rá - a beteg kezelésének pillanatában. Együtt ajtókat nyithatunk olyan új eljárások és technikák előtt, amelyek valóban változást hoznak az emberek életében, miközben ösztönzik a növekedést és csökkentik az ellátás költségeit.

Készülékeink

Azurion Hybrid OR

Azurion Hybrid OR

Az Azurion Hybrid OR kitárja a kaput az új eljárások előtt olyan környezetben, amelyet úgy terveztek, hogy támogassa Önt a nyitott és minimálisan invazív kezelések széles körének elvégzésében. A megoldás kiemelkedő rugalmasságot, hatékonyságot és könnyű kezelhetőséget biztosít az orvosi csapatok számára. Dolgozzon bizonyossággal a piacvezető 2D és 3D képalkotás, a szigorú fertőzésszabályozás és dóziskezelési intézkedések támogatását élvezve. Az Azurion Hybrid OR megoldások lehetővé teszik, hogy létesítménye a klinikai elit élvonalába kerüljön, miközben segítenek csökkenteni az ellátás költségeit.

Kiváló képalkotás és munkafolyamat-optimalizálás

Az Azurion 7 a piacvezető 2D és 3D Live Image Guidance segítségével javítja a klinikai munkafolyamatot. A multi-workspot technológia lehetővé teszi a csapattagok számára, hogy minden tevékenységüket egymás akadályozása nélkül végezhessék. Rugalmas vezérléssel az alkalmazások asztalról vagy más részekről működtethetők.

Teljes helymeghatározási szabadság és egyszerű használat a vizsgálóban vagy az irányítószobában. 

A FlexArm felszabadítja a helyiséget a személyzet szabad elhelyezkedése érdekében, és megkönnyíti a teljes betegellátástszimmetrikus hozzáféréssel az asztal mindkét oldalán. A képalkotó rendszer könnyen áthelyezhető a különböző eljárásokhoz, vagy teljesen eltávolítható az asztalról. A FlexArm kivételes, 92 [2] pontszámot ért el a 100-ból a Rendszerhasználati skálán (SUS).

A sugárterhelés hatékony kezelése

Az Azurion rendszer magában foglalja a DoseWise-t, a dóziskezelő eszközök és technológiák átfogó skáláját. A ClarityIQ technológia kiváló minőségű képalkotást nyújt kiváló láthatósággal, alacsony röntgensugárzás mellett, bármely méretű beteg számára. Emellett a DoseAware család azonnali visszajelzést ad a dózisról, hogy növelje a sugárzási tudatosságot, és felügyeli az orvosok és a személyzet foglalkozás-béli egészségügyi sugárterhelését.

Bővebben Ajánlatkérés

Diagnosztikai
nagyberendezések