Ugrás az oldal tartalmára
DIAGNOSZTIKAI NAGYBERENDEZÉSEK

CT rendszerek, megoldások

A Philips CT üzletágnál elkötelezettek vagyunk aziránt, hogy a megfelelő ellátási pontokon megadjuk a szükséges válaszokat, miközben segítünk csökkenteni a napjainkban mutatkozó egyre növekvő nyomást. Ígéretünk arra ösztönzött minket, hogy Önnel együttműködve újradefiniáljuk a CT képalkotást egy új megoldásokat kínáló portfólióval, hogy segítsük Önt a betegellátás fejlesztésében. Abban, amit közösen megtehetünk, nem léteznek korlátok. 

Készülékeink

IQon Spectral CT

IQon Spectral CT

A világ első és egyetlen detektoralapú spektrális CT-je

Az IQon Spectral CT a világ első és egyetlen detektoralapú spektrális CT-je, amely több réteg retrospektív adatot szolgáltat egyetlen, alacsony dózisú vizsgálat során. Ez a szabadalmaztatott CT vizsgálati megközelítés - az Ön jelenlegi munkafolyamatával teljes mértékben integráltan - rendkívüli diagnosztikai minőséget nyújt, amely képessé teszi Önt, hogy javuljon a klinikai konfidenciája, és hogy már az első vizsgálat során felállíthassa a megfelelő diagnózist.

Bővebben Ajánlatkérés
Ingenuity Flex³²

Ingenuity Flex³²

A már bizonyított Ingenuity CT platformra alapozva a Philips Ingenuity Flex³² konfiguráció kiváló ellátást és kiemelkedő rugalmasságot nyújt. Alacsony dózis mellett is kiváló képminőséget biztosít, ahogy rugalmasságot a munkafolyamatok és befektetések terén is.

Az Ingenuity Flex³² a nagy felbontású, 32 szeletes, vékony rekonstrukció előnyeit nyújtja Önnek, javítva a Z tengely megjelenítését, valamint gyors felvételi időket 24 mm-es lefedettséggel. A páciens igényeinek megfelelő, személyre szabott képminőségével - alacsony dózis mellett -, az Ingenuity Flex³² folytatja az alacsony dózisú CT-vizsgálatok újradefiniálását.

Az iDose⁴, a Philips negyedik generációs iteratív rekonstrukciós módszere, az artefaktumok kiküszöbölésével és a nagyobb térbeli felbontás révén javítja a képminőséget. Az O-MAR csökkenti a nagyméretű ortopéd implantátumok által okozott artefaktumokat.

Bővebben Ajánlatkérés

Diagnosztikai
nagyberendezések