Ugrás az oldal tartalmára
DIAGNOSZTIKAI NAGYBERENDEZÉSEK

Röntgenek

A Philipsnél a röntgen- és fluoroszkópos berendezéseink a minőségi képalkotásuk és kiváló kezelhetőségük révén pontos diagnosztizálást tesznek lehetővé, emellett a felhasználóink és a betegeink is teljes elégedettségükről számolnak be róluk. Semmi sem szab határt annak, hogy mire vagyunk együtt képesek.
Mert manapság az emberi egészség nem ismer határokat, és épp emiatt az egészségügynek sem kellene.

Készülékeink

DigitalDiagnost C90

DigitalDiagnost C90

Mennyezetre szerelt digitális röntgen megoldások 

A CombiDiagnost R90 egy távvezérelt fluoroszkópiás rendszer csúcskategóriás digitális felvételizővel kombinálva, amelynek célja, hogy költséghatékony módon javítsa a helyiség kihasználtságát. A teljesen digitális munkafolyamat, a UNIQUE képminőség és a kiváló dóziskezelés teszi a sokoldalú rendszert alkalmassá a vizsgálatok széles skálájára.

A rendszer lehetővé teszi, hogy naponta több beteget nézzen meg, és lerövidítse a betegek várakozási idejét azáltal, hogy csökkenti a diagnózis felállításához szükséges időt az innovatív eszközöknek köszönhetően, amelyek elősegítik a munkafolyamat hatékonyságát. A DigitalDiagnost C90 élőképes fejkamerája, sokoldalú helyiségkonfigurációi és vizsgálat-automatizálási technológiái mind segítenek a betegek kiemelkedő kezelési eredményeinek biztosításában.

A DigitalDiagnost rugalmasságot kínál a konfiguráció testre szabása tekintetében, hogy megfeleljen a létesítmény egyedi pénzügyi és klinikai igényeinek. A DigitalDiagnost C90 többféle detektor opciót és funkciót kínál, például a SkyPlate detektor megosztását. Használjon egyetlen érzékelőt több kompatibilis Philips DR helyiségben. 

Bővebben Ajánlatkérés
MobileDiagnost wDR 2.1

MobileDiagnost wDR 2.1

A MobileDiagnost wDR a csúsztatható oszlop opcióval kiváló láthatóságot biztosít, így megkönnyítve a rendszer irányítását és parkoltatását. Ez a prémium minőségű digitális röntgenrendszer gyors, kiváló minőségű képekkel látja el a kórház minden területét.

A robusztus mobil rendszer csúsztatható oszloppal van felszerelve, amely lefelé illetve elfelé is mozog, hogy tiszta kilátást nyújtson Önnek a környezetéről. Ez a tiszta látómező kimagasló munkafolyamatot tesz lehetővé, mivel a manőverezhetőség fokozódik, amikor a műtő-, a sürgősségi-, az intenzív- és az általános kórházi osztályok kihívást jelentő területein használják. A MobileDiagnost wDR kiemelkedő munkafolyamatot tesz lehetővé a prémium digitális képek gyors elérhetőségével. Kis formátumú, kábel nélküli kialakítás, SkyPlate vezeték nélküli hordozható detektorok, SkyFlow technológia és mindössze 3 kattintás a vizsgálat elvégzéséhez - s ha mindezt kombinálja, gyors ütemben fog tudni haladni végig a nap folyamán.

Bővebben Ajánlatkérés

Diagnosztikai
nagyberendezések