Ugrás az oldal tartalmára
BETEGŐRZŐ RENDSZEREK, ÚJRAÉLESZTÉS

Anyai és magzat monitorozás

Ön is úgy gondolja, hogy minden anya és baba a lehető legjobb gondoskodást érdemli – mielőtt, mialatt és miután a csodás újszülöttje a világra jön? Mi a Philipsnél ezt az elvet valljuk és osztozunk az örömében. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy innovatív, klinikailag igazolt megoldásokat és a legszélesebb körű támogatást kínáljuk Önnek – a kezdetektől fogva, minden lépésen keresztül.
A szülészettől a kórházon át hazáig a következő generációs ellátást nyújtunk, így Ön a lehető legjobb módon szállíthatja a következő generációt.

Készülékeink

Philips Avalon CL CTG

Philips Avalon CL CTG

Egy új családtag érkezése mindig öröm - különösen, ha az a Philips Avalon CTG magzat monitorozási megoldások új generációja. A Philips Avalon CTG rengeteg technikai előrelépést tartalmaz a monitorozás, mérés és érzékelő technológia terén, amelyek lehetővé teszik az anyák számára, hogy mozogjanak a vajúdás alatt, a rutinszerű és magas kockázatú szállítások során. A Smart Pulse technológiával meg lehet különböztetni az anyai pulzust és a magzati szívfrekvenciát anélkül, hogy további érzékelőkre lenne szükség, például SpO2-re vagy EKG-re, még nagyszámú monitorozás esetén is.

Philips Avalon CL Kábel nélküli anyai és magzat monitorozó CTG rendszer.

Az olyan egyszerű tevékenységek, mint megtalálni egy kényelmes pozíciót vagy akár csak a sétálás meglehetősen nagy kihívást jelenthetnek a leendő anyák számára az anyai és a magzati monitorozáskor. Gondozóként bizonyára Ön is betegei kényelmére törekszik és rugalmasságot szeretne kínálni, miközben a legfontosabb tényezőre - jólétükre - összpontosít. A Philips CTG biztosítja mindezt és még sok mást.

Bővebben Ajánlatkérés

Diagnosztikai
nagyberendezések