Ugrás az oldal tartalmára
BETEGŐRZŐ RENDSZEREK, ÚJRAÉLESZTÉS

Betegőrző monitorok

Betegmegfigyelés a gyors, biztos és következetes ellátás érdekében. A mai összetett egészségügyi környezet óriási igényt támaszt a klinikai dolgozókkal szemben. A Philips betegőrző rendszerét úgy tervezték, hogy segítse a klinikai dolgozókat megalapozott döntések meghozatalában, csökkentse az ellátás ingadozását és csökkentse a költségeket.

Készülékeink

Philips betegőrző monitorok

Philips betegőrző monitorok

A teljes Philips betegágy- és betegszállító monitorcsalád, a központi állomás és a mobilalkalmazások esztétikus konzisztenciát biztosítanak a komplexitás csökkentése érdekében. A fejlett klinikai döntéstámogató eszközök és az intelligens riasztók közösen azon dolgoznak, hogy a lehető legkorábbi szakaszban azonosítsák a kritikus eseményeket és figyelmeztessék a gondozókat azokra.

Ez az integrált rendszer rögzíti a monitorokról és az orvostechnikai eszközökről érkező betegadatok folyamatos adatait, biztonságosan betáplálva azokat a sürgősségi orvosi nyilvántartásba (EMR). Folyamatunk gyakorlatilag megszakításmentes betegnyilvántartást tesz lehetővé a befogadástól az elbocsájtásig, még betegszállítás közben is.

A Philips betegőrző monitor portfóliója, amely magában foglalja az IntelliVue, az Efficia és a Goldway páciensőrző monitorokat, széles körű betegpopulációt támogat az alapszűréstől és a besorolástól kezdve az intenzív ellátásban alkalmazott komplex megfigyelésig.  Ily módon kiválaszthatja a megfelelő szintű folyamatos betegőrző technológiát az egyes kórházi ellátáshoz, a beteg állapotához, az ápolószemélyzet készségeihez és a költségvetéséhez igazítva. Akár hordozható, kompakt, akár speciális modelleket használ, a monitorcsaládunk egységes kinézettel és hangulattal rendelkezik, így a klinikai dolgozók minimális tréninggel elsajátíthatják működésüket. Fejlett fiziológiai monitorozásunkkal és klinikai informatikánkkal segítünk Önnek a rugalmas vállalati alkalmasság fejlesztésében a gondozók mobilitása, az adatmegosztás, a klinikai döntések támogatása és a riasztások kezelése terén.

Termékcsaládok

 • Philips IntelliVue MX páciensőrző monitorok
 • Philips Efficia páciens monitorok

A Philips központi betegőrző rendszerei és a klinikai munkafolyamat-megoldások olyan alapvető funkciókat nyújtanak, mint a folyamatos monitoring, a korai figyelmeztetés pontozása, a mobilitás és az adatbiztonság. Az adaptálható és hálózatba kapcsolható Philips központi felügyeleti rendszerek olyan innovatív funkciókat tartalmaznak - mint például a rugalmas trendek és kijelző kapacitás, fejlett riasztáskezelés és virtualizált platformok -, amelyek a betegfelügyelet középpontjában vannak széles körben a gondozói környezetben. A Philips Efficia betegőrző monitorok átfogó és költséghatékony lehetőségeket kínál, míg a Philips IntelliVue betegőrző monitor rendszerek a szakterület legfejlettebb technológiáját képviselik, kábel nélküli, sőt érintés nélküli konfigurációkat is kínálnak. A kritikus betegadatokhoz való rugalmas hozzáférés fejlett klinikai döntési támogatást nyújt, fokozza az ellátást és észszerűsíti a munkafolyamatot.

Mind a Philips Efficia betegőrző monitor családon belül, mind a Philips IntelliVue családon belül számos termék található, mely kijelző méretében és tudásban megfelelő választás lehet ön számára.

Philips IntelliVue MX páciensőrző család:

 • Philips IntelliVue X3 6,1" érintőkijelzővel rendelkező betegőrző monitor /modul transzport funkciókra is.
 • Philips IntelliVue MX100 6,1" érintőkijelzővel rendelkező betegőrző monitor
 • Philips IntelliVue MX400 9" érintőkijelzővel rendelkező moduláris betegőrző monitor
 • Philips IntelliVue MX450, Philips IntelliVue MX500 12" érintőkijelzővel rendelkező moduláris betegőrző monitor
 • Philips IntelliVue MX550 15" érintőkijelzővel rendelkező moduláris betegőrző monitor
 • Philips IntelliVue MX750, Philips IntelliVue MX850, 19" és 22" érintőkijelzővel rendelkező moduláris betegőrző monitor
   

Philips Efficia páciensőrző család:

 • Philips Efficia CM10, CM12 10" és 12" kijelzővel rendelkező kompakt betegőrző monitorok
 • Philips Efficia CM100, CM120, CM150 10" és 12" kijelzővel rendelkező kompakt betegőrző monitorok
   

Bővebben Ajánlatkérés

Diagnosztikai
nagyberendezések