Ugrás az oldal tartalmára
DIAGNOSZTIKAI NAGYBERENDEZÉSEK

MR

A Philipsnél integrált MR megoldásaink a gyorsaság és a produktivitás új szintjeit kínálják, mivel megbízható diagnózisokat eredményeznek és mindenki számára szebb, biztosabb jövőt ígérnek. Semmi sem szab határt annak, hogy mire vagyunk együtt képesek. Mert manapság az emberi egészség nem ismer határokat és épp emiatt az egészségügynek sem kellene.

Készülékeink

Ingenia Ambition 1.5T X

Ingenia Ambition 1.5T X

Az Ingenia Ambition 1.5 Tesla mágnes az MR technológia új generációja. Összefogja a sikeres MR rendszerek legfontosabb aspektusait.

Soha jobb alkalom a héliummentes MR vizsgálatokra való áttérésre.

Kíváncsi arra, hogyan lehet kiszámíthatóbbá, produktívabbá és költséghatékonyabbá tenni az MR szolgáltatásait? A héliummentes MR vizsgálatok jelentik az utat a jövőbe. A hélium véges erőforrás, ami további komplexitást és kiszámíthatatlanságot eredményezhet az MR vizsgálatok és a költségvetéseik terén. Ezért fejlesztettük ki a forradalmi BlueSeal mágnest. Évtizedes innováció eredményeként összesen hét liter folyékony héliummal működik a szokásos 1500 liter helyett. Az Ingenia Ambition 1.5T kiváló minőségű vizsgálatot, megbízható teljesítményt és könnyű elhelyezést biztosít. 

Gyorsítsa fel az MRI vizsgálatokat a Philips Compressed SENSE segítségével. Ez az áttörést hozó gyorsítási módszer lerövidíti az egyes MRI szekvenciákat és a teljes MRI vizsgálatokat.

Mi az a Compressed SENSE? Ez a Philips tömörített érzékelés elvének implementálása, s ötvözi azt az iparág vezető párhuzamos képalkotó módszerével, a dS SENSE-szel. A tömörített érzékelés olyan jelfeldolgozási módszer, amely arra épül, hogy a jelek redundáns információkat tartalmaznak. Az MR-ben ezt a módszert erősen alulmintázott adatokból (k-térben) történő teljes kép rekonstrukciójára használják, miközben gyakorlatilag azonos képminőséget tartanak fenn.

A Compressed SENSE használatával nyerhető idő lehetővé teszi, hogy Ön egyszerre növelje a produktivitást és a diagnosztikai konfidenciát, valamint fokozza a betegek kényelmét.

Bővebben Ajánlatkérés

Diagnosztikai
nagyberendezések